Noul Angelicuss.COM

joi, 23 aprilie 2009

Un weekend de senzatie

Dragilor, dragelor, matracucelor ;)
In acest weekend Purple Club va fi deschis. Clubul Purple NU s-a inchis....asa cum anumite persoane rau intentionate deja au inceput sa umple internetul. Cata mancatorie in Bucurestiul asta...

Si mai mult de atat, ca va fi deschis... v-au fost pregatite cu suflet si multa implicare doua petreceri frumoase. Sper sa fie lume multa si distractie maxima, asa cum a fost si in weekendul trecut, cand cei prezenti (intr-un numar destul de mare avand in vedere ca era Pastele) s-au convins de modificarile care s-au facut in noua locatie, de calitatea serviciilor si atmosfera Purple.
Asadar, un weekend de senzatie in Purple :

VINERI 24 aprilie - Lationo Party (Tequila la liber din ora in ora! Facem cinste!) - INTRAREA LIBERA pana la ora 24.00. Dupa ora 24.00 - 30 ron din care 20 ron consumatie.



SAMBATA 25 aprilie - WHITE SENSATION cu Dj. N.McLaud (dress code: white - vino imbracat in alb si primesti gratuit din partea casei un cocktail "White Sensation") Reteta: muzica gay, animatori de top, baloane, confetti, spuma. Intrarea 30 ron din care 20 ron consumatie inclusa

Simte spiritul Purple! Vino sa vezi diferenta!

Sper sa ne vedem acolo intr-un numar cat mai mare. Eu probabil, voi sta la garderoba :( Mai bagati-ma si pe mine in seama ca o sa ma simt singur... iar daca o sa ma placa careva, spuneti-mi. Sunt disponibil!

2 comentarii:

Alex spunea...

super tare, o sa fiu si eu prezent. multumesc mult de informatie

Johnny Io spunea...

Ce misto a fost aseara la Latino Party. De mult nu am mai petrecut asa. Ne revedem diseara. Pupici Luci