Noul Angelicuss.COM

miercuri, 8 aprilie 2009

Concurs national de fotografie gay

Fundatia PSI Romania anunta oranizarea unui concurs national de fotografie pe tema "idealuri si realitate pentru cei care sunt gay". Marile premii sunt o camera video digitala Samsung si o expozitie la Timisoara.

Pozele trimise in concurs trebuie sa se incadreze in tema concursului astfel:

- pot infatisa orice fel de imagine: peisaj, portret, de atmosfera, de miscare, abstracta, cata vreme legatura cu tema concursului este clara
- pot fi optimiste sau pesimiste, pentru a exprima idealuri fata in fata cu realitatea, sau realitatea in perspectiva pozitiva sau negativa, asa cum le percepe o persoana gay care locuieste in Romania secolului 21
- pot comunica idei legate de nazuinte sau realitati din latura gay a vietii personale sau individuale, dar pot fi si legate de nazuinte sau realitati din comunitatea gay din Romania sau din lume

Regulamentul concursului:
- Participantii vor accesa situl www.totalgay.ro/concurs si vor face upload la pozele pentru concurs pina in data de 26 Aprilie 2009.
- Aceste poze trebuie sa aiba ca standard minim rezolutia 1600 x 1200, in format JPEG (JPG)
- Pozele vor fi votate prin campanie nationala de votare, incepind cu data de 27 Aprilie 2009.
- Fotografiile cu cele mai multe voturi vor fi expuse intr-o expozitie din cadrul Festivalului Studentesc STUDFEST de la Timisoara, 15-17 Mai 2009.
- Fotograful cu poza care va acumula cele mai multe voturi va primi premiul cel mare si spatiu de expozitie in cadrul Festivalului Studentesc de la Timisoara. PSI Romania va acoperi toate cheltuielile aferente expozitiei, inclusiv transport si cazare pentru fotograf la Timisoara, in timpul festivalului.
- Nu se accepta poze infatisand nuditate frontala si nici poze reprezentand acte sexuale explicite!

Pozele trimise pentru concurs vor deveni proprietatea fundatiei PSI Romania si vor putea fi folosite in cadrul altor evenimente organizate de aceasta.

Pentru informatii suplimentare, contactati
Tudor Kovacs la 0740.18.18.60, email tkovacs@psi.ro , ID yahoo: tudor_kovacs_tk
sau Rares Stanescu la 0746.090.643, email: rstanescu@psi.ro

Pentru orice problema tehnica privind trimiterea fotografiilor
ID Yahoo: coffee_webbie sau email: webbie@psi.ro

Si iata si premiile:




Succes!

Niciun comentariu: