Noul Angelicuss.COM

luni, 13 aprilie 2009

Despre deschiderea noului club Purple si surprizele ce vor veni

Ei dragilor, iata ca a fost si "Grand Opening Party" in Purple, o petrecere de inaugurare... cu cantec. Ca asa e la casele mari... noul Purple fiind cu totul altceva decat ceea ce se astepta.

In cateva cuvinte: lume multa, enorm de multa, caldura, fum, sunet prost, bauturi scumpe, tipi cu fitze de doi bani, vedete, un concert Deep Central groaznic de oribil, plasme care nu functionau, animatori bunoci si muzica sub standardul pe care Purple s-a obisnuit sa-l ofere clientilor.

Se promisese ca pe 10 aprilie se va deschide si asa a si fost. Promisiunile sunt promisiuni.

Am pornit la scrierea acestuia citind cateva randuri pe un blog al unui gay care ar vrea sa se ocupe cu "informarea" celor din comunitate:

"Ei bine gay-ii mei, am fost la "marea" deschidere a noii locatii Purple Club in dublã calitate, ce de bulangiu de rand si cea de blogger responsabil cu privire la informarea comunitatii gay despre una, despre alta...." isi incepe el articolul. "Am sa-mi spun parerea mea personala si obiectiva asupra serii de Vineri - 10 Aprilie 2009"...continua stimatul/stimata doamna Stoicescu A. pe blogul lui/ei "Ideidegay" (super tare....obiectiv???)


Atat de obiectiv incat la comentarii vad ca posteaza:

"Sincer? Am incercat sa fiu cat mai calm in aprecieri pentru a nu pune intr-o lumina proasta clubul cu toate ca imi venea sa "tzip in gura mare" ce ma nemultumeste... Eu am plecat mult mai devreme de ora 3 catre Soho".


Pai eu personal stiam ca un blog este un spatiu unde iti expui parerile personale, deci SUBIECTIVE, ci nicidecum nu poti fi obiectiv. Comentariul e relevant.

Si ce mai citim in acest articol? "Intrarea era 30 de lei ca pana acum, insa SURPRIZA! NU INCLUDEA CONSUMATIE DELOC".

Hello! Cat de surpriza cu litere mari poate fi acest fapt, cand in toate materialele de informare si in toate reclamele cu deschiderea clubului s-a mentionat clar ca intrarea este 30 RON. Cand era vorba de consumatie inclusa, intotdeauna se mentiona si acest fapt. Cine are un blog care-si propune "informarea" cetatenelor si a cetatenilor, sa se informeze el prima data...

Apoi mai citesc: "Decat sa-i fi adus pe aia sa cante, mai bine ii aduceau pe baietii de la Flamingo Boys si era mai misto pentru deschiderea unui club gay!".... si iar ma sterg la ochi si raman putin surprins.

Pai mai scumpo, daca tot vroiai "Flamingo Boys" (pentru ca probabil stii ca-s cei mai tari) fa-o in cunostiinta de cauza, nu din snobism. Daca tot ai fi cunoscut aceasta trupa..... i-ai fi recunoscut imediat pe cei doi animatori care au intretinut atmosfera ca doar erau din FLAMINGO BOYS.

Inca de la inceput vreau sa va povestesc ca Purple se vroia de aceasta data un "club fabrica", concept foarte bine primit in strainatate. Pentru cine nu stie despre ce este vorba, sa caute pe google. Personal cred ca a cam trecut vremea cluburilor gay la subsol cu catifea pe pereti (cam cum sunt prin intreaga noastra tara).

Multi s-au luat ca de ce e facut clubul intr-o hala? De Turabo (club bucurestean in voga) nu mai zice nimeni nimic ca este facut intr-un... cort. Ca doar e de fitze si nu e la moda sa zici ceva de rau ;)

Dar cum opiniile si parerile tuturor au contat mereu pentru echipa Purple, s-a trecut la treaba:
- Vineri, sambata, duminica si luni vor fi patru petreceri de Sfintele Pasti pline de surprize. INTRAREA LIBERA!
Vineri de exemplu va fi invitata o trupa de striptease masculin din strainatate.
- Preturile la bauturi au fost modificate si au scazut substantial.
- Instalatia de aerisire (aer-fum) a fost montata sambata iar acum functioneaza la parametrii optimi.
- Au fost instalate noile lumini de discoteca si noul sunet.
- Zilele acestea se revopseste si se redecoreaza complet clubul. Se face o atmosfera mult mai intima.

Si surpriza... noul Purple Club va avea si o "Camera MOV" sau... camera de proba :) cum e posibil sa fie denumita. Ramane sa descoperiti voi despre ce va fi vorba ;)

Eu personal nu sunt de mult timp in Bucuresti. Nu stiu cum a fost Purple la inceput. Am inteles ca nu totul a fost roz de la inceput si ca, in timp, Purple s-a dezvoltat, a fost imbunatatit si a devenit clubul atat de indragit de bucuresteni. Si cred ca aceeasi traiectorie o va avea si de aceasta data pentru ca este nevoie de un astfel de club incapator.

Nu toate au putut fi roz la deschidere dar evoluam. Iar initiativele trebuiesc sprijinite si incurajate.

16 comentarii:

B. M spunea...

resc de ceva vreme acest blog si ma bucur sa constat maniera eleganta in care sunt expuse idei fie pro - fie contra.
Am fost la deschidere si este adevarat...poate au existat cateva minusuri dar asta nu inseamna acum ca trebuie sa ne punem cenusa in cap.
Oare nimeni nu a observat cat de bine arata acest club?...oare nimeni nu a vazut calitatea net superioara vechiului Purple?
Stau si ma gandesc asa cum am mai spus , ca niciodata oricat de mult s-ar investi si oicat de multa pasiune ai pune intr-un lucru ca sa iasa bine...nu poti multumi "doamnele" care nu fac altceva decat sa traiasca din barfa si carcoteli.
Ne convine sau nu ..CLUBUL PURPLE este in momentul de fata cea mai mare si eleganta locatie gay din ROMANIA.
Bafta mare prieteni si voi fi mereu alaturi de voi!

Anonim spunea...

Personal nu pot spune ca sunt genul care se omoara dupa cluburile gay dar avand in vedere numarul acestora cred ca ar trebui sa fim recunoscatori clubului Purple ca exista! Altfel cu ce am putea sa comparam ? Exista locatii de "fitze" cum spun unii dar eu prefer sa le numesc cluburi cu o clientela ceva mai selecta decat cele de cartier si care ofera o calitate a serviciilor mai ridicata respectiv si preturi.. unde rezervarea unei mese cu o consumatie inclusa si destul de consistenta se ridica la 200 Euro. Dar sa revenim ... clientela localurilor gay este in culorile curcubeului ... si obisnuita sa nu aprecieze eforturile unor oameni de a dezvolta o astfel de afacere cu viitor incert. Nu pot sa spun decat : "Multumim Purple ca existi!" Cu respect, Markus

Rainwsih spunea...

'Camera Mov' inseamna defapt in termenul specific ''darkroom''?Daca da,nu mica mirarea va fi cand se va umple de producatori clubul( cei ce au prins Club Impact stiu la ce ma refer).

Anonim spunea...

clubul are dreptul de a-si selecta clientela.
club purple nu promoveaza si nici nu accepta prostitutia si prostituatii.

Unknown spunea...

camera MOV hahaha...deci evoluam in sensul ca devin petrecerile in sfarsit sexuale?:)

Andi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Lucian spunea...

In casa mea, pe blogul meu... eu fac regulile. Nu accept jignirile grosolane si nici reclama la alte bloguri. Rautate mare!

Stoicescu A. spunea...

Mi-am exercitat dreptul la replica pe blog la mine, dar am sa las si aici un comentariu (text din blog)

Dear Gay in Bucuresti,

1. Ai fi putut sa pui un link de legatura catre blog-ul meu (asa cum am facut eu mai sus pentru blog-ul tau) pentru ca lumea sa citeasca in intregime articolul, nu sa oferi tu pasaje care-ti convin tie, pasaje scoase din contexte uneori.

2.Parereile personale pot fi subiective si obiective, in urma unei analize atente sau pur si simplu aruncate-n vant. Nu stiam ca pe un blog, prin parerile personale poti fi doar subiectiv...... insa poate stii tu mai bine.

3.Despre taxa de intrare, cum ca a fost corect specificata si ca era 30 de lei doar intrarea, iar noi trebuia sa ne imaginam ca nu va include nimic, nu stiu ce sa zic. Nu cred ca sunt singurule care sa astepta sa includa ceva, dar nu-i nimic . De ce scria 10 lei pe bilet? Se numeste evaziune fiscala dragul meu, asa se numeste! Iar despre dezamagirea si "bucuria" cu care au primit clientii vostri acea taxa de intrare, preturile si problemele care au existat (pt. ca am inteles ca le-ati rezolvat) s-au vazut a doua zi, Sambata (11 Aprilie) !

4. Despre prezenta a unu` , doi membri ai Flamingo care s-au bâtâit acolo... frumos ce-i drept, nu am ce sa le zic de rau, insa fara un show bine pus la punct, nu stiu ce sa zic! Ai vazut vreodata un show facut de Flamingo Boys si eventual de Flamingo Girls? Cu sonorizare, coregrafie.... show adevarat!

5.De spatiul Purple eu am zis ca-i OK, nimic deosebit, dar nu e jalnic, insa pentru ceea ce este e absurd sa pretinda preturile respective la bauturi, preturi mai mici au si cluburile de fite, iar eu am dat exemplul clar. Unii ziceau ca-i o simpla hala si nimic mai mult, insa eu am fost mai bun in aprecieri pentru ca stiu acest concept, ceva similar se gaseste si-in Londra, in club ASTORIA si nu numai. Voi n-ati auzit direct comentarii ale altora vis a vis de spatiu, sa vedeti cat de diplomat am putut sa fiu eu ....

Tu crezi ca eu ca simplu gay ma bucur cand vad anumite chestii care nu merg bine intr-un club? Crezi ca-i placut sa te duci undeva si sa ramai dezamagit? Tocmai, mi-ar fi placut sa fiu placut surprins, insa toate acele critici, observatii si asa mai departe, sunt menite sa schimbe ceea ce era.... sa va faca sa evoluati, sa vedeti problemele care sunt...

andipetrescu spunea...

cenzura maxima....nu o sa mai intru pe un blog unde raman numai comentariile care te "gadila" pe tine.....
si de unde pana unde, "provincial" se incadreaza la jigniri grosolane??

Anonim spunea...

Sunt super scârbit de felul cum ai comentat impresiile de pe blog-ul Idei de gay. Într-adevar grosolan. "Pai mai scumpo" - ţi se pare normal să te adresezi aşa, ca o mama moralizatoare. Tu cine ar trebui să fii, un exemplu bun de urmat?! Şi acum, ca să termin, îţi dau si definiţia cuvântului blog, că se pare că nu o ştii:
- blog: "Jurnal online ţinut de o persoană neiubită în viaţa socială şi care crede că, expunâdu-şi viaţa cotidiană de neiubit, impresionează pe cineva şi îi va aduce dragoste, fericire, respectiv prieteni."
- Şi crede-mă, că adăugând această definiţie, nu mă refer la deţinătorul blog-ului atacat de tine, ci chiar la tine.

Anonim spunea...

Eu si grupul meu de prieteni am devenit "addicted" to Soho, mai ales de cand cu noua locatie... Promitem sa trecem si prin noul Purple, dupa ce va fi redecorat si vor fi fost eliminate toate neajunsurile, ca doar totul e perfectibil, dar, fratilor, poate o sa intelegeti odata ca fenomenul concurential nu e ceva de rau, de-abia avem si noi de unde alege :)
Cineva anunta intentia deschiderii unui al treilea club, super! Pana si Sofia are mai multe locatii gay decat Bucurestiul :(
Nenorocirea e ca, mai ales in vremuri de criza, investitiile se amortizeaza mai greu, nu din prima zi de "grand opening"...

Cătălin Vieru spunea...

eram sigur ca se va ajunge la ocntroversele acestea. dupa ce ati citit acest anunt al lui lucian de ce mai aruncati cu noroi? nu am scris nimic pe blog de sila. mi-e sila de comentariile rautacioase ale multora. personal, nici mie nu mi-au convenit niste chestii printre care si preturile in conditiile in care bugetul de student nu-mi permite, dar pana la urma nu am facut atat tam-tam. eram absolut sigur ca se va ajunge la scaderea preturilor de la bar. unele-s cam mari, altele nu cine stie ce. hai sa fim seriosi, o bere de la 10 la 12 lei nu inseamna nimic. daca cineva se zgarceste la 2 lei mai bine sa stea acasa, parerea mea. in plus, clubul chiar n-arata rau. imi aminteste oarecum de metro disco din barcelona, cel mai mare club gay din europa ca design al barului si ca format al scenei. pana si canapelele avau aceeasi culoare ca in metro disco cu diferenta ca acela era imen si compartimentat. adica erau 6 cluburi purple intr-unul singur. per total astept sa vad ce se va intampla in acest weekened si sunt optimist ca totul va fi ok. si revin cu sugestia trantita si pe profilul clubului de pe romeo: ar fi fain s-o aduceti din nou pe Loredana sa cante. :D

George spunea...

Articolul tau este un atac putin mârsav doar pentru ca nu-ti convine tie ce scrie acolo. Nu este deloc transparent, mai ales ca din postarea de pe www.ideidegay.blogspot.com reiese foarte bine ceea ce a fost in Purple. Baiatu` nu a exagerat deloc, doar a pus punctul pe i.
Obs. Prin cenzurarea anumitor comentarii nu faci decat sa-ti "alungi" cititorii!

Silviu spunea...

Mai omule, tu compari Turabo Club cu Purple? Tu ai vazut ce misto e facut acolo fata de Purple? Cred ca esti putin pe langa subiect, nu stiu daca ai fost vreodata in Turabo.... daca poti sa faci astfel de comparatii!

Lucian spunea...

Amicilor...sau amicule (o sngura persoana ce trimite mai multe mesaje sub anonimat sau diferite alte nick-uri)
1. nu accept pe blog opinii nepersonalizate. cand ai ceva de zis, prezinta-te. nu vorbesc cu necunoscutii
2. cand folositi defintii din "dictionare", mentionati si sursa
3. blogul e casa mea. nu accept nicio opinie denigratoare la adresa mea.
4. nu va obliga NIMENI sa-mi vizitati, cititi si comentati blogul.
5. e spatiul meu privat in care accesul la el este un privilegiu, nu un drept.

Si pentru "Andi Petrescu"... bucuresteanule (nu vad de ce faptul ca as fi in provincie e un minus...), mai lasa crizele de superioritate.
Se simte ura si veninul tau... acelasi text l-ai trimis pe absolut toate blogurile, pe gayromeo plus ai facut spcial un blog in care sa-ti scrii comentariul la adresa Purple. Mi se pare foarte mult pentru un om care s-a simtit dezamagit. Consider ca esti partinitor iar interesul tau e cu totul altul. Este ultimul meu mesaj despre acest subiect.

Anonim spunea...

lucian, nu fii prost. george si silviu (plus probabil si alti "comentatori") e aceeasi persoana cu doua identitati false. si daca mai pui ca face reclama la un blog, te poti prinde cine e.