Noul Angelicuss.COM

miercuri, 29 aprilie 2009

Evrika!

Sa nu credeti ca "dau" in concurenta. Nici pomenenala. Eu gandesc matur. Nu am nimic cu conducerea SOHO ci doar cu cei care se bat cu pumnul in piept ca au descoperit Pamantul.

Organizatorul de evenimente din Soho anunta cu mare tam-tam "Prima petrecere a perucilor din Romania! Vino imbracat normal, dar nu uita sa iti iei peruca!"
Si imi aduc aminte ca numai in Cluj fusesem la cel putin o petrecere de acest gen intrun club hetero - Dolce Club - , plus ca eu personal organizasem in 2008 in Angels (club gay) o astfel de petrecere. Si "Peruca Party" sau "Wigs Party" au mai fost in Romania.

Click pe linkuri si va convingeti:

http://labebe.ro/2009/01/bar-hat-and-wig-party/
http://www.constantaonline.ro/evenimente/diverse/hat-and-wig-party-la-bebe.html

p.s. am probleme cu tastatura... sa nu credeti ca nu stiu sa scriu corect

UPDATE:
Asta nu e mancatorie.
Pe vremea cand stateam in Cluj si organizam petrecerile gay de fiecare data cand greseam existau persoane care comentau, scriau posturi, etc. si nu sarea nimeni de cur in apararea mea sa spuna ca e mancatorie.

Fratilor, cand cineva greseste, ii spui...si astepti sa ia masuri. Purple cand a gresit, a vazut, a luat masuri si a schimbat ce era de schimbat. De ce va tot ofuscati atata ca scriu ce mi se pare nedrept?
Cum poti sa te lauzi ca faci ceva ptr prima oara in Romania cand, cu un simplu search pe google, vezi ca nu e asa.

Apoi...pentru acelasi organizator...cum se putea lauda prin 2007 ca organiza MISS TRAVESTY ROMANIA, cand stia foarte bine ca acest eveniment este inregistrat la OSIM si se organizeaza la Cluj din 2005? Din bun simt si prietenie, am tacut si nu am depus nicio plangere penala ca sa nu zica lumea ca sunt rau.

NU mi se pare cinstit jocul asta...absolut deloc.

7 comentarii:

Anonim spunea...

doamne cat de invidios poti fi mai lucian! cata mancatura intre gay... rusine! asta e comunitate?! asculta cum sta treaba: se numeste marketing... si chiar daca bagi o minciunica mica, e tot aia... in plus, chiar crezi ca organizatorii de eventuri din soho stiu de toate petrecerile din anonimele cluburi clujene?!

Anonim spunea...

Nu stiu ce sa zic...

e multa invidie si concurenta intre cluburile gay..

GayInBucuresti spunea...

wannabegay2, asta e mancatorie? :) frate...ESTE DOAR O POZITIE SI e nimica pe langa ce a facut cel cu reclama la soho la adresa purple
cred ca si tu ai primit massuri ca purple se inchide pana in septembrie.
apoi wannabegay, nu esti impartial.
un club anonim din bucuresti cum e soho cand face ceva sa se intereseze prima data. tine de respect fata de cientela sa NU II MINTA!
este un blog personal, imi exprim parerile iar marketingul inseamna respect si sinceritate pre clienti, deschidere...

FRC spunea...

Daca spune omul o parere gata e invidie. Ho! Dar cand manancati cacat cu polonicul acceleasi "domnitze neprihanite" care scrieti aceste cuvinte, cum e?. Sunt satul de fazele astea cu invidie, minciuna usor de scris pe web de unii ca se ascund sub false ID-uri si in fata au o limba lunga de-ti intra in toate gaurelele si cutele fundului.Fac pe moralistii toate barfitoarele. Pe site fac morala si isi exprima conduita impecabila si-n realitate barfesc si se fut in wc. Imi e sila!

Delia spunea...

Na hop si eu ca restu gramada sa comentez, nu inteleg de ce atata razboi intre gay.
Pana la urma sunt de parere ca oamenii sunt de mai multe categorii si au puterea sa aleaga locul in care sa iasa sa se distreze.
Da la faza cu cea mai si cel mai tare party........e deja prea mult.
Pentru cei ce nu inteleg adevaratul sens al cuvantului " UNIC " e bine de luat un DEX si de analizat.
Putem singuri sa remarcam diferentele, putem sa vedem si care e trucul pentru a se forma o diversiune ieftina, in care unii nu stiu decat sa loveasca pe la spate in cei ce incearca sa faca ceva diferit.
Imi e sila sa vad atata prefacatorie, mancatorie si ipocrizie......... mai ales din partea multor persoane ce se dau " buni amici ".......cu stim noi cine.
Asist de ceva timp la duelul orgoliilor........ si pana la urma nu trag decat o concluzie :
Oameni buni, la ce atata lupta?
Eu, cred ca decat asa mai bine sa faca cei de la Purple.........cei 1000 de pasi inainte, sa nu-i pape porcii......si sa dea " exclusivitate " altor oameni ce stiu sa aprecieze calitatea.
Multumesc de intelegere (celor ce au inteles) si celor ce nu au reusit......" asta inseamna DIFERENTA ".

Anonim spunea...

Mai este si normal ca cei din Soho sa incerce sa iasa pe piata cu ceva senzational deoarece Purple este no 1 si cum na in Soho club s-au investit niste bani ( de unde sunt luati bani asta este partea a 2-a , directorul stie)trebuie sa-si amortizeze si ei investitia.Oricum la cate intrigi si vrajeli sunt in lumea asta gay una mica mai conteaza?

Anonim spunea...

Asta nu este un motiv de lamentatie!Soho spune si face una Purple sa spuna si sa faca altceva!De ce trebuie castig imediat?!Eu cred ca nu cine vine des in club trebuie castigat ci acela care nu vine in club trebuie castigat.Cine vine des nu poate trai fara club si de asta vine.Orice i-ai face vine.Ce faci cu cel care nu vine in club?Cum faci sa-l aduci in club?Copierea este simpla originalitatea grea!Sper sa apara si alte cluburi pe langa cele doua!La al treilea club ce o sa faceti?La al patrulea cum veti rezista?Cum apare un obstacol ne luam jucaria si plecam?