Noul Angelicuss.COM

luni, 20 aprilie 2009

In premiera...poze din noul Purple Club





































8 comentarii:

YODA spunea...

E tare fain clubul asta. Unde este locatia? Multam

2q2Bstr8 spunea...

superb. so 80's . arata confortabil sin intim.

Lucian spunea...

Strada Nerva Traian nr. 27, Bucuresti

Anonim spunea...

felicitari echipei de la radiopurple, tvpurple si clubul purple, va poooop clubul arata formidabil...extravaganza (stefan)

Anonim spunea...

eu sunt foarte dezamagit...:( dar nu de clubul gay purple din bucuresti ci de gay din romania, pana acum se plangeau ca nu sunt cluburi gay ca si in strainatate si la noi in romania ca nu au unde sa se distreze si isi se desfasoare manifestarile in intimitatea si libertatea lor... iar acum cand au unde au inceput sal critice... mai oamneilor cine sa va mai inteleaga? acum ca aveti location unde va puteti distra unde aveti parte si posibilitatea de a asista la showri pt gay icepeti si aruncati cu noroi in oamneii care au depus atat efort pt ca un club ca si noul club purple nu se termina doar intro luna de zile ceea ce ei au reusit si au lucrat au depus eforturi fff mari pt a va multumi pe voi pt a avea cat mai repede posibil clubul purple din nou si voi in loc sa apreciati efortul lor si sa fiti recunascatori si multumiti faceti tot felul de fitze si figuri...au fost unelemici probleme care sau rezolvat prin urmare...nu vreau sa spun ceva rau despre clubul soho dar eu cand am fost in bucuresti am iesit si in soho si in purple dar nu am vazut nici un show nici o party nici un animator in clubul soho ceea ce nu pot spune acelsi lucru si despre purple , in purple a fost si show, animatori si party...super mijto cu o atmosfera si distractie la maxim... eu sunt foarte recunascator si multumit ca exista clubul purple care face parte printre putinele cluburi de gay de lux din europa..nici macar in toata austria nu este club asha de luxos si de mare ca si cum este clubul purple din bucuresti ceea ce este de apreciat si ar trebui sa fim mandrii de chestia asta...asha ca va rog lasati fitzele si figurile la o parte si cred ca merita toata echipa purpleclub + radio si tv purple multumiri si admiratie pt ceea ce au creat in tara noastra. Distractia e la maxim felicitari inca odata si sper sa ne revedem in curand kisss la toata echipa EXTRAWAGANZA ( Stefan)

IONUT spunea...

super tare clubul asta. vai ce misto e. nici noi in spania nu avem asa club. ar trebui sa fiti mandrii sa aveti un asemenea club si sa mergeti

Stoicescu A. spunea...

Asa mai da! Felicitari pentru noul design!

Anonim spunea...

aveti nevoie de un dansator de strip, stiu ca le place mult.