Noul Angelicuss.COM

luni, 6 iulie 2009

Poti participa si tu la campania de vara!

Ai peste 18 ani? Vrei sa te implici in activitati de promovare a sanatatii pe litoralul romanesc?Esti familiar/a cu problematica prevenirii HIV in randul persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender)?

Atunci inscrie-te in campania: "Nu renunta la sex! Renunta la riscuri!"Campania "Nu renunta la sex! Renunta la riscuri!" este organizata de Asociatia ACCEPT in perioada iulie-august 2009, in locurile frecventate de persoane LGBT de pe litoralul romanesc.

Scopul campaniei este sa previna infectia cu HIV/SIDA si alte ITS (infectii cu transmitere sexuala) in randul persoanelor LGBT.

Activitatile (informare, distribuire de prezervative si de pliante) se vor desfasura de joi pana duminica, in fiecare saptamana din perioada campaniei.

Ce te costa sa participi? NIMIC.

Cheltuielie de transport, cazare si masa sunt asigurate de ACCEPT, campania fiind organizata cu sprijin financiar din partea Fondului Global de Lupta Impotriva HIV/SIDA, Tuberculozei si Malariei, prin Fundatia Romanian Angel Appeal.

Persoanele care urmeaza sa participe la campanie vor fi selectate pe baza formularelor de inscriere, in functie de motivatia prezentata si de nivelul de cunostinte in prevenirea ITS.

Constituie avantaj implicarea anterioara in activitati similare.Termenul limita pentru primirea formularelor de inscriere este vineri, 10 iulie 2009. Acestea se trimit la adresa de e-mail coordonator.campanie@gmail.com sau prin fax la numar - 021 252 9000.

Va vom raspunde pana cel tarziu vineri, 17 iulie 2009.

Pentru alte informatii si lamuriri suplimentare:coordonator.campanie@gmail.com sau la tel.: 0743.655.258 (Lucian Dunareanu - Coordonator campanie “Nu renunta la sex! Renunta la riscuri!” 2009); Tel./Fax: (021).252.56.20; 252.16.37; 252.90.00.

Formularul de inscriere il puteti downloada de AICI (www.accept-romania.ro)